In de omgeving

Het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul ligt in het heuvelachtige Zuid-Limburg. Combineer jullie bezoek of verblijf met leuke activiteiten in de omgeving. Aanraders in en rondom Valkenburg zijn bijvoorbeeld:

Topparken Résidence Valkenburg

Maak uw bezoek aan het Sprookjesbos compleet met een overnachting bij Résidence Valkenburg. Boek vandaag nog uw vakantie en geniet volop van de prachtige omgeving van Zuid-Limburg.
> Dichtbij slapen

 topparken

Landal Kasteeldomein de Cauberg

Op Landal Kasteeldomein De Cauberg genieten jullie een vorstelijk verblijf. In de sfeervolle en karakteristieke villa’s en appartementen vinden jullie alle luxe die je wenst.
> Vorstelijk overnachten

 landal cauberg

Kasteel Schaloen

Aan de rand van Valkenburg vinden jullie een echt kasteel, het Koetshuis, het Tiendgebouw en het Poortgebouw. In het Koetshuis zijn knusse vakantiewoningen gerealiseerd en in het Tiendgebouw hotelkamers. Echte prinsen en prinsessen overnachten ‘in Schaloen’!
> Overnachten in een kasteel

 kasteel schaloen

Vakantiepark Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen is een gezellig familiepark in het noorden van Limburg. Het park heeft veel faciliteiten en nette accommodaties, aan niets ontbreekt het. Weerterbergen, in de prachtige bossen van Limburg.

> Bosrijk overnachten

 weerterbergen

Pannenkoeken Huis Valkenburg

Het Pannenkoeken Huis is gelegen op een steenworp afstand van het Sprookjesbos. Kies uit meer dan 70 pannenkoeken! Bezoekers van het Sprookjesbos ontvangen korting.
> Pannenkoekenspektakel

 pannenkoekenhuis

MergelRijk

Spannend, indrukwekkend en leerzaam! Combineer jullie bezoek aan het Sprookjesbos met een ondergrondse ontdekkingstocht in MergelRijk. Vraag naar het arrangement voor groepen vanaf 20 personen.
> Beleef MergelRijk

 MergelRijk

Kasteelpark Born

Kasteelpark Born is een dierenpark dat gelegen is in de voormalige kasteeltuinen. Wandel en geniet van de dieren en natuur. Kinderen leven zich uit in de speeltuin. Seizoenspashouders ontvangen wederzijds korting op de entree.
> Bewonder Kasteelpark Born

 kasteelpark born

Bungalowpark Schin op Geul

Met een vakantie op Bungalowpark Schin op Geul verblijven jullie midden in het karakteristieke Limburgse Heuvelland. Geniet van de natuur. Het eerste wat je ’s morgens, wanneer je de gordijnen opent, ziet is het glooiende, uitgestrekte landschap.
> Slapen in Schin op Geul

 bungalowpark schin op geul

Ronald Mc Donald – Kindervallei

Ronald McDonald Kindervallei biedt gezinnen met een kind met beperking prachtige aangepaste vakantieappartementen. Het Sprookjesbos draagt de bezoekers van Kindervallei op eigen wijze een warm hart toe.
> Kindervallei

 kindervallei