Cadeaus

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Wilt u de (klein)kinderen iets origineels geven? Een bijzonder cadeau aan de kleine jarige  schenken? Van Doeps de Draak tot seizoenskaart of sprookjesboek, vraag naar de mogelijkheden of bestel direct online. Leuk om te geven én te krijgen!

> Bestel hier jullie Winterpas

 souvenirs en cadeaus Sprookjesbos

Entreeticket

Geef een entree voor het Sprookjesbos cadeau! Geldig tot 12 maanden na aanschaf, inclusief cadeauenveloppe.

€ 7,50

Zwaard

Ben je in de Gevaarlijke Groeve geweest? Ben jij net zo stoer als Ridder Roeland? Speciaal voor alle kleine ridders is er nu Roelands’ zwaard (2-delig; 30cm)

€ 7,50

Knuffel Doeps

Ben je helemaal weg van Doeps? Deze kleine draak (26cm) wil het liefst de hele dag geknuffeld worden!

€ 10,00

Entree & zwaard

Bereid je voor op een jongensachtig avontuur. Geef nu een entreeticket inclusief ridderzwaard cadeau.

€ 15,-

Entree & knuffel

Combineer het cadeauticket voor het Sprookjesbos met de knuffel van Doeps de Draak. Gegarandeerd plezier voor de kleine prins of prinses.

€ 17,50

Seizoenskaart

Krijgen jullie geen genoeg van het spelen in het Sprookjesbos? Kom zo vaak je wilt met de seizoenskaart 2017. Geldig van Pasen tot kerst.

€ 25,-

Entree & sprookjesboek

De voorpret start direct wanneer je het entreeticket combineert met dit grote sprookjesboek. Ook voor volwassenen is het leuk (en handig) de oude volksverhalen er nog eens op na te slaan.

€ 25,-

cadeaus-sprookjesbos-valkenburg-tickets

————————————————————————————————————————————————————–

Bestel eenvoudig online. Voor een combinatie van cadeaus of grotere aantallen maken wij graag een geschenk op maat. Neem contact op via info@sprookjesbos.nl.