Vacature: medewerker technisch onderhoud en ontwikkeling

28-12-2015 | Het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul is op zoek naar een enthousiaste, gedreven allround technisch medewerker. Kun je zelfstandig omgaan met elektra? Ben je handig met hout? Heb je affiniteit met mechaniek?

Lees dan verder of bekijk alle vacatures

Als medewerker techniek, onderhoud en ontwikkeling ben je verantwoordelijk voor het in operationele staat houden van de voorzieningen in het park. Hiertoe verricht je zelf reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Verder zijn er elk kwartaal ontwikkelprojecten. Deze worden in teamverband ingezet en hierin speel je een belangrijke rol.

Als collega ben jij gedreven en representatief in een kindvriendelijke omgeving. Je laat je het best omschrijven als betrokken en initiatiefrijk. We zoeken een kundige en zelfstandig teamlid. Beschik je over minimaal 3 jaar relevante werkervaring? Werk en denk je op MBO 4 niveau of hoger? In het bezit zijn van een rijbewijs is een must.

Lijkt het je een uitdaging om samen te werken aan het gezelligste familiepark van Zuid-Limburg? Stuur je motivatiebrief met CV naar Dorien Koks, d.koks@sprookjesbos.nl.