18 juli: feestavond in het Sprookjesbos

12-07-2014 | Aanstaande vrijdag 18 juli vind het eerste sprookjesevenement plaats in een serie van fantasievolle zomeractiviteiten. Het ‘sprookjesfestijn’ is een unieke combinatie van meeleeftheater en kinderfeest, geheel gericht op de jongere bezoekers.

Meeleeftheater is een bijzonder samenspel van acteurs en bezoekers. Het Sprookjesbos gaat een stap verder door de hele zaal als podium te gebruiken. Op het Koningsfeest in Sprookjesbos’ Luilekkerland maakt íedereen deel uit van het theaterspel. We hopen dan ook dat iedereen verkleed komt!

Het programma heeft diverse verrassingen in petto, van een sprookjesdans met Roodkapje tot de komst van de boze fee en de lelijke stiefzusters. Samen met Sneeuwwitje en Ridder Duuk, helpen de kinderen het verhaal – en daarmee het feest – tot een goed einde te brengen.

Vanaf heden zijn tickets voor het Sprookjesfeest à € 7,50 (vanaf 3 jaar)  te reserveren of te koop bij het entreepaviljoen van het Sprookjesbos. Een welkomstdrankje en hapjes zijn inbegrepen. Een combinatie met een dagentree is mogelijk voor € 12,50. Het evenement vindt plaats op vrijdag 18 juli om 17.30 uur en duurt circa 2 uur.

Sprookjesfestijn - Sprookjesbos Valkenburg