Parkeren Geulpark

De overeenkomst met de gemeente is rond. Bezoekers van het Sprookjesbos, die met de vierwielige koets komen, parkeren op het nabijgelegen Geulpark. Het tarief is € 1,70 per uur, of parkeer de gehele dag voor 7 euro.

Het Geulpark staat aangegeven op diverse verkeersborden in Valkenburg. Uiteraard mogen ook andere bezoekers gewoon blijven parkeren. Neem voldoende muntgeld mee of gebruik de chipknip.

Parkeren op het Geulpark heeft als grote voordeel dat het minder zoeken is voor jullie. De mini-parkeerplaats bij de entree stond matig aangegeven en zorgde voor nogal wat ergernis. Vanaf nu kunnen alle bezoekers hopelijk gemakkelijker een geschikte parkeerplek vinden en is aanbellen bij buurtbewoners verleden tijd. De mini-parkeerplaats bij de entree is vanaf heden gereserveerd voor fietsers en minder-validen.

Op de parkeerplaats Geulpark komt een sprookjesstationnetje. Hier kunnen alle bezoekers van het Geulpark even schuilen. In de toekomst wordt dit het ophaalstation van het transfertreintje. Tot die tijd lopen jullie in circa 300 meter naar de entree van het Sprookjesbos. Volg rustig de borden en kijk uit met oversteken. Je komt een behoorlijke Limburgse heuvel tegen tijdens dit loopje.

Parkeerplaats Geulpark is gelegen aan de Oud-Valkenburgerweg, ter hoogte van nummer 12.

parkeerplaats Geulpark